Saturday, March 21, 2009

CERITA BENAR....


Kisah ni terjadi mase aku stay kat sydney ngan parents aku.. masa tu nak amik o'level... satu hari tu ader sorang mat salih ni.. ( cute wan cakap lu... ) ajak aku join tengok vcd kat bilik dia... aku jual mahal lak mase tu.. kalau ko nak, ko datang tengok kat bilik aku jer lah.. lebih kuang cam tu lah aku cakap... alih2 dia datang betul2.. aku pun suruh lah dia pasang vcd tu... sementara aku gi buat air... konon2 nak layan tetamu lak pulak, alih2 masa aku kuar tang dapur nak gi ruang tamu bilik aku tu, aku tengok dia ni dah bogel dah... aku lagi bertambah2 terkejut pasal vcd yg dia bukak tu vcd pulak.. pertama kali aku tengok tu semua.. 'barang' mat salih tu pun best giler.. besar dan panjang.. sapa tak nak kan ? jadi korang tau2 jer lah ap ayg kita org dah buat, tapi, antara main ngan mat salih dengan org melayu kita.. best lagik main ngan org melayu kita.. batang keras, tak cam mat salih.. dah stim giler2 pun still lembik lagi.. tak rasa apa2... geli jer lebih.. tapi tu lah.. tak tau lah pengalaman org lain..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment